Verlichting en verwarming

Optimaal genieten van uw avond buiten op uw terras of balkon kan nu met een terrasverwarmer. Zet hem aan en U heeft direct resultaat. De infrarood stralingswarmte werkt zeer efficiënt en doelgericht. Na het inschakelen volgt een zeer snelle opwarmtijd. De straling wordt niet door wind beïnvloed of verdreven. Het materiaal is geborsteld roestvrij staal. Dit staat borg voor een zeer lange levensduur, terwijl het borstel effect een heel mooie look geeft aan het armatuur.

Bediening

Bediening van uw zonwering of rolluiken kan op vele manieren, zowel handmatig als elektrisch. Echter steeds meer gebruikers van zonweringen en rolluiken kiezen voor het gemak van elektrisch bediening. Dus geen slingers, optrekbanden of -koorden meer.

In plaats daarvan een fluisterstille motor, onzichtbaar weggewerkt in het product. Dit betekent ongekend bedieningsgemak voor vele jaren. Het is zelfs mogelijk om te bedienen op afstand, met één van de vele draadloze afstandsbedieningen die Somfy u kan bieden.Met een losse afstandsbediening bedient u het product vanaf elke gewenste  plek in en rondom uw woning!

  

Liever toch een vaste plek? Draadloze muurschakelaars plaatst u waar u wilt! Een combinatie met een losse afstandsbediening, geen probleem! De systemen kunnen eenvoudig samenwerken, zelfs meerdere producten bedienen met één afstandsbediening is geen enkel probleem.

Wat is er nu handiger dan uw markiezen en sceens samen of apart te bedienen.
Het is ook altijd mogelijk om later nieuwe producten aan de bestaande bediening
toe te voegen. Als u wilt is het zelfs mogelijk om uw garagedeur en de tuinverlichting samen met de zonwering te bedienen! Meer gemak is haast ondenkbaar.

Maar natuurlijk kunnen wij u ook een oude vertrouwde handbediening leveren. Uiteindelijk bepaalt u zelf hoe uw zonwering, gordijnen enz. bediend moeten worden.

Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. In onze showroom kunnen wij u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig op het gebied van (elektrische) bedieningen mogelijk zijn.