Terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, een terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

SunCover
Een voorbeeld van een terrasoverkapping die we leveren is de SunCover. De SunCover is uniek door de combinatie van design en functionaliteit. Naast de traditionele zonwering, die “onder een hoek” geplaatst wordt, is de SunCover ook te gebruiken als “vlakke en strakke” zonwering. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem maakt een variabele hoekverstelling mogelijk en zorgt bij een lichte regenbui voor een afwatering van het regenwater.

De SunCover is breed inzetbaar; zowelvrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. De speciaal ontwikkelde koppelstukken zorgen voor een eenvoudige en toch uiterst solide constructie van het frame. Bovendien zorgen de inwendige koppelstukken ervoor dat er geen bevestigingsbouten zichtbaar zijn, wat de esthetiek ten goede komt. De SunCover is middels de koppelstukken eindeloos koppelbaar. De mogelijkheden met de SunCover zijn legio, voor zowel particulier, als zakelijk gebruik.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.